"PSICOMÈDICA"

"PSICOMÈDICA"

"LA FELICIDAD DEL CUERPO SE FUNDA EN LA SALUD; LA DEL ENTENDIMIENTO, EN EL SABER" Tales de Mileto

"LA FELICIDAD DEL CUERPO SE FUNDA EN LA SALUD; LA DEL ENTENDIMIENTO, EN EL SABER" Tales de Mileto
"Los pensamientos que elegimos pensar son los instrumentos para pintar el lienzo de nuestra vida"
Louise L. Hay
Este blog es únicamente informativo y de divulgación y cualquier consulta psicológica o médica debe hacerla directamente con un especialista.
Por tanto, usted acepta que el contenido del blog estará sujeto a su propia interpretación y uso.

martes, 17 de enero de 2012

ELS EFECTES ADVERSOS DE LES VACUNES I LA LLIBERTAT DE VACUNACIÓ


Les vacunes, com tots els medicaments, tenen efectes adversos i que la idea preconcebuda de que les vacunes són innòcues és un gran errorLa tendència actual de vacunar indiscriminadament a tota la població disponible (vacuno-profilaxi) contra totes les malalties per a les quals existeix una vacuna i en el termini més breu possible, com és el cas dels nens, no fa més que augmentar el risc d'efectes adversos. Les vacunes inclouen en la seva composició substàncies utilitzades com conservants, agents d’atenuació i també en moltes vacunes infantils, components mercurials, i alguns d’aquests components resulten molt perillosos per algunes persones atès que provoquen una poderosa acció al.lèrgica i tòxica en l’organisme. 

I això sense mencionar les possibles contaminacions amb ADN d’altres virus en el seu procés d’elaboració capaços de generar a curt-llarg termini reaccions creuades (auto-immunes) i altres reaccions patològiques inesperades i al respecte posaré com exemple la capacitat tòxica de les vacunes de la Triple Vírica (xarampió, rubèola i parotiditis) que poden afectar al neurodesenvolupament, al funcionament respiratori i digestiu, al desplegament del sistema immunitari, a la reproducció cel·lular, a la producció de plaquetes, glòbuls blancs i vermells i, d’acord amb nombrosos estudis científics, aquesta vacuna es troba molt associada amb l’autisme en els nens; sobra qualsevol comentari...    

 La humanitat ha estat i sempre estarà convivint amb els microorganismes. El seu estat de salut dependrà de la capacitat que tingui de millorar les condicions de vida (personals, socials, mediambientals) per així mantenir a punt el seu sistema immunitari; els virus i els microorganismes seran cada cop més resistents als fàrmacs, mutaran i crearan noves infermetats per les quals s’hauran de buscar noves vacunes en una carrera sense final. Per tant, la vacuna no és la solució als problemes sanitaris de la humanitat.

 La disminució de les infermetats infecciones avui en dia obeeix principalment a les millores obtingudes en higiene i nutrició i no pas a l’efecte de les vacunes; la vacuno-profilaxi per sí sola és incapaç de fer retrocedir les infermetats infeccioses en poblacions desnodrides del 3R. món tal i com s’ha pogut demostrar en nombroses ocasions. I és més: com expliquen les autoritats mèdiques els nombrosos brots d’infermetats infeccioses sorgides precisament després de portar-se a terme campanyes de vacunació massiva?

 Atès que els nadons neixen amb unes defenses naturals molt fortes perquè si no fós així moririen poc després del naixement, i que aquest procés s’ha de produir de forma natural essent molt perjudicial la interrupció causada per les injeccions de substàncies tòxiques o nocives.

Atès que l’administració sanitària en general segueix pressionant amb molta intensitat perquè tots els nens es vacunin però que també reconeix que les campanyes de vacunacions no són obligatòries sinó tan sols recomanables.

S O L . L I C I T O

PRIMER.- Que l’Ajuntament de Castellbisbal elevi una moció per instar al Ministeri de Sanitat als efectes que aprovi els següents punts fent-ho igualment extensiu a la resta d’administracions estatals, autonòmiques i locals que composen l’estat espanyol:

Þ    una revisió dels calendaris vacunals i de la necessitat real dels mateixos i que s’abandoni la pràctica de la profilaxi massiva, indiscriminada i innecessària.

Þ    que es reconeixi i respecti el dret de les persones a escollir i decidir sobre la conveniència o no de vacunar-se.

Þ     que es deixi de vacunar sistemàticament als nens menors de 3 anys i que, en el cas de ser necessari, les vacunes s’administrin separadament per evitar l’”estrés immunitari” que provoquen.

Þ    Que l’oferta mèdica pública, com ja succeeix en altres països europeus, inclogui diferents opcions terapèutiques per la cura de la salut: homeopatia, medicina biològica, naturopatia, etc. i que siguin respectades les opcions mèdiques dels pacients, incloent les vacunacions.

SEGON.- Que l’Ajuntament promogui davant del CAP de Castellbisbal una campanya per informar àmpliament a tota persona susceptible de ser vacunada dels pros i els contres de la vacunació,en base al dret dels usuaris a la informació complerta i objectiva, i per tant a un consentiment informat com a pacients abans de rebre un tractament i que siguin ells els responsables de les decisions que afecten a la seva pròpia salut i que també com a pares tinguin el dret de triar el millor per als seus fills.     

TERCER.-Que en les inscripcions d’activitats de nens organitzades per l’Ajuntament de Castellbisbal (Casals d’Estiu, Casals d’Hivern, Escola Bressol, etc.) no s’obligui a presentar el carnet de vacunacions.


Notes: Per contrastar aquestes informacions, podeu consultar la següent pàgina web de la “LIGA PARA LA LIBERTAD DE VACUNACIÓN”:


També adjunto el calendari de vacunacions sistemàtiques (no obligatòries) aprovat per la Generalitat de Catalunya:

Castellbisbal, 18 de gener de 2012


AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL
A l’atenció del departament de SALUT PÚBLICA

(escrit presentat davant de l'Ajuntament de Castellbisbal el mes de gener de 2012)

No hay comentarios:

Publicar un comentario