"PSICOMÈDICA"

"PSICOMÈDICA"

"LA FELICIDAD DEL CUERPO SE FUNDA EN LA SALUD; LA DEL ENTENDIMIENTO, EN EL SABER" Tales de Mileto

"LA FELICIDAD DEL CUERPO SE FUNDA EN LA SALUD; LA DEL ENTENDIMIENTO, EN EL SABER" Tales de Mileto
"Los pensamientos que elegimos pensar son los instrumentos para pintar el lienzo de nuestra vida"
Louise L. Hay
Este blog es únicamente informativo y de divulgación y cualquier consulta psicológica o médica debe hacerla directamente con un especialista.
Por tanto, usted acepta que el contenido del blog estará sujeto a su propia interpretación y uso.

jueves, 8 de junio de 2006

HOMEOPATIA PER A TOTS



La malaltia és la resposta dels sistemes immunitaris i fisiològics de l’organisme a les agressions tòxiques i aquesta resposta no pot ser mai reprimida sinó, ben al contrari, ha de ser potenciada a través de l’aplicació de remeis homeopàtics que, al ser reguladors específics de l’organisme i químicament atòxics, ajudin al cos malalt en el seu procés de desintoxicació biològica.

 El cos reflexe seguritat i confiança en un mateix perquè cos, salut i bellesa van íntimament lligats. L’aspecte físic d’una  persona està molt relacionat amb el funcionament dels seus òrgans. No existeix bellesa sense salut: cel.lulitis, obesitat, acne, èczema, alopècia i al.lèrgies són signes de disfuncionaments orgànics. És cert que un homeòpata no és un cirurgià però veritablement pot contribuir a millorar notablement l’aspecte personal d’un pacient donat que el tractament de la causa profunda que provoca aquest malfuncionament es traduïrà en uns notables resultats estètics.  Per posar un exemple, la cel.lulitis seria com a la resposta de defensa de l’organisme agredit per substàncies tòxiques (alimentació, medicaments alopàtics, drogues, etc.) que no acosegueix d’eliminar a causa d’una sèrie de trastorns de tipus circulatori, hormonal o d’hipofuncionalitat dels diferents òrgans d’eliminació que existeixen en el cos humà. I el tractament biològic que es plantejarà mitjançant l’aplicació de remeis homeopàtics es realitzarà en dos sentits: estimular la circulació sanguínea i alliberar de catabolits i radicals lliures els teixits. Els resultats que s’aconsegueixen en el tipus de les patologies descrites són realment sorprenents.

 La Pediatria és un altre camp d’aplicació terapéutica molt important per l’homeopatia. Un tractament s’ha de dissenyar en funció de les manifestacions de l’enfermetat en cadasqú dels pacients. I els remeis homeopàtics representen una arma terapéutica de gran potència i, el que és més important, amb una total absència d’efectes secundaris.

 En l’actualitat hauríem de revisar la condició patològica del nen a la llum de l’aplicació en excés d’antibiòtics, cortisona i altres subtàncies sumament actives i potencialment nocives quan s’acumulen en el cos humà en el temps. Les estadístiques demostren com, davant d’un descens de les enfermetats agudes infantils com a conseqüència de l’aplicació de tractaments farmacològics agressius, existeix un increment major de les enfermetats cròniques i degeneratives en l’edat juvenil. Els remeis homeopàtics, pel contrari, augmenten les defenses immunològiques de l’organisme i drenen les toxines farmacològiques i ambientals actuant com a estímol específic per reforçar la constitució orgànica específica de cada subjecte i fer-lo més resistent a l’enfermetat.

 Un nombre cada cop més gran de pares demana que els seus fills siguin tractats d’un mode eficaç però sense que tinguin que patir les conseqüències dels efectes indesitjables de molts dels medicaments de la medicina clàssica. Enfermetats otorrinolaringològiques són molt frequents durant la infància, i aquesta immaduresa immunològica que es constata en molts nens els predisposa a patir amb facilitat afeccions d’aquest tipus les quals, en una primera fase, són de caràcter inflamatori però que amb freqüència provoquen hipertròfia compensadora reactiva de les estructures limfàtiques que condicionarà l’evolució i complicació posterior de les enfermetats.


 L’efectivitat de l’Homeopatia en el tractament de les malalties víriques és també inqüestionable, i ademés és esencial tractar aquest tipus d’afeccions amb remeis biològics perquè, i sobre tot en els infants, poden evolucionar a bronquitis, laringitis, otitis i d’altres de caràcter crònic.


Maria Teresa FERNÁNDEZ i LÓPEZ

Naturòpata i Homeòpata
Centre de Medicina Biològica  “PSICOMÈDICA”  (Castellbisbal)